About me

Hello! Sunt Stefan si imi plac glumele seci, muzica, Eurovisionul si ceaiul de fructe.

Cine naiba sunt:

Nu-i mare lucru de aflat despre mine, ca am abia 20 de ani. Acum 3 ani eram pe clasa a 10-a si pe langa faptul ca principalele activitati erau clubbing-ul si fumatul, scriam despre muzica pentru o revista infiintata cu prietenii apropiati – SPECTRUMM. Pe atunci tot ce voiam de la viata era sa ma distrez si-mi doream sa deschid un club de striptease in Sibiu impreuna cu Arina. Apoi mi-am dat seama ca cheesy pop si Eurovisionul sunt pasiunea mea no. 1 si am zis ca vreau sa lucrez in industria muzicala.

La 17 ani am “lucrat la primul proiect” – suna fancy, dar basically am gasit un artist din Sibiu, i-am aranjat sa inregistreze o piesa in Estonia si am promovat-o cum m-a taiat pe mine capul. Melodia a ajuns sa aiba in total +100.000 de ascultari fara sustinerea unei case de discuri sau o echipa profi.

Chestia asta a dus cumva ca intre a 11-a si a 12-a sa vin la Bucuresti in internship 2 luni la echipa Loredanei Groza, unde mi-am facut o idee despre cum arata industria din Romania.

In 2018 m-am mutat in capitala pentru facultate cu un singur gand: sa lucrez in industria muzicala. Dar pana s-a ajuns la asta am lucrat un an part-time la The CEO Library, un proiect super tare co-fondat de Pyuric si Bobby Voicu. Intre timp am inceput sa lucrez ca Junior Project Manager la Agentia de Vise, unde avem in portofoliu pe VUNK & Cornel Ilie, VAMA & Tudor Chirila si Zoli Toth. Pe langa asta, mai fac si social media pentru Mastering the Music Business, cea mai mare conferinta din Romania dedicata industriei muzicale.

Pe aici scriu despre ce ma taie capul.

Alte lucruri despre mine:

Personalitate: INFJ. Cu alte cuvinte, creierul meu se opreste in momentul in care ar trebui sa fac networking sau sa ma bag in seama cu cineva. 

Studii: am fost la liceul Brukenthal din Sibiu (unde toate materiile se predau in lb germana) si acum sunt student la jurnalism.

Daca vrei sa afli chestii despre muzica si sa vezi poze cu pisici si caini, da-mi un follow pe Instagram si un add pe Facebook 🙂

Daca vrei sa-mi scrii pe email, here you go: hadarstefan@gmail.com